Новости:

Объявляется набор в школу рунической магии. Поможем новичкам разобраться в рунах и дорасти до специалиста. Подробнее читайте здесь: http://chernayamagiya.com/forum/index.php/topic,9134

Главное меню

Поради чаклуна для щасливого кохання

Автор Мирочка, 27 июня 2014, 20:47:15

« назад - далее »

Мирочка

- Якщо ти не подобаєшся особам протилежної статі, то робити зачіску чи відвідувати перукарню треба лише на Новий Місяць. Таким чином посилиться вібрація тих сигналів, що приваблюють осіб іншої статі.

- Щоби мати більший успіх серед осіб протилежної статі, треба: жінці мати завжди при собі чоловічий носовичок, а чоловікові - жіночу носову хустинку.

- Стверджують, що тому, хто зашиє в піджак (светр) на Повний Місяць одну копійку, щаститиме в коханні.

- Коли танцюєш з немилою тобі людиною, тобі може перейти його проблема.

- Щоби примусити з'явитися потрібну людину до тебе (або написати листа, зателефонувати),необхідно стати обома ногами на порозі, повернутися обличчям на схід, правицею узятися за ручку дверей и тричі сказати: "Викликаю на поріг тебе, (ім'я)!"

- Якщо підозрюєш, що жінка зраджує, вчини так. У шостак (суботу) нагрій на будь-якому вогні ложку, яку швидко охолоди у склянці з водою, кажучи: "Як ложка холоне, так і ти, онука Дажбожа (ім'я), охолонь. Як ложці в оселі місце, так і тобі, онука Дажбожа (ім'я) в цій оселі місце. Істинно" .Повторювати цю дію слід не менше 30 разів.

- Не варто освідчуватися у коханні на заході Сонця.
услуг не оказываю , в личке не консультирую.

Ashes to ashes, dust to dust. If the spell won't kill u, ur ego does.

🡱 🡳 Top.Mail.Ru
Фазы Луны (Москва)

Top.Mail.Ru DMCA.com Protection Status