Новости:

Приглашаются желающие обучиться гаданию и магической диагностике на картах Таро: Теней, Райдера-Уэйта, Кроули. Подробная информация здесь: http://chernayamagiya.com/forum/index.php/board,48.0.html

Главное меню

Обряд снятия порчи и болезни яйцом

Автор Moon Angel, 30 августа 2023, 17:39:53

« назад - далее »

Moon Angel

Обряд снятия порчи и болезни яйцом. Нужно 4 яйца, 2 мы кладём под ноги человеку, 2 берём себе в руки и выкатываем.
"За першим часом, за Божою порою, стань у поміч (ім'я) хрещеному, молитвенному, не я викачую, а Матір Божа трьохручниця, одною рукою зло відгортає, двома — здоров'я пригортає. Викачую навіяне, піділляте, підсипане, з'їжане, накликане. Викачую від панського ока, від циганського, від мужицького, від дівочого, від парубочого. Викачую з голови, з грудей, з живота, з спини, з рук, з ніг, із усієї твоєї внутренності. Іди собі корча, порча, болячка, на куп'я, на болота, де кури не ходять, де півні не співають. Скверна від тебе, від мене (зробити яйцями на руках хрест). Скверна від тебе, від мене (зробити хрест яйцями на колінах), скверна від тебе, від мене (зробити хрест яйцями на стопах біля пальців)." Читать 3 раза, водить яйцами по телу, потом выбивать по одному яйцу в стакан, наливать воду и смотреть, что вылилось. Обряд был передан мне, пользуюсь много лет, рабочий

🡱 🡳 Top.Mail.Ru
Фазы Луны (Москва)

Top.Mail.Ru DMCA.com Protection Status