Новости:

Приглашаются желающие обучиться гаданию и магической диагностике на картах Таро: Теней, Райдера-Уэйта, Кроули. Подробная информация здесь: http://chernayamagiya.com/forum/index.php/board,48.0.html

Главное меню

Заговор для отливок мольфара М.Нычая

Автор Молли, 21 апреля 2016, 11:31:50

« назад - далее »

Молли

Мне очень нравится отливать с сильным заговором мольфара М.Нычая который выложил ув.Richard
https://chernayamagiya.com/forum/index.php/topic,7125.msg172090.html#msg172090
но т.к. заговор БМ, пришлось его совместить с заговором с обращением к Велесу. Получился довольно сильный заговор для отливок и отжига. Правда на русско-украинском, но мне очень нравится, делюсь:

"Велесовым Именем Секу-высекаю, Воском отливаю,Гоню-выгоняю, Прикосы, уроки,подселенцев, исполохи, все зле, заклятьби, замовити згостець сухий , гнилий чи скусу, чи з переполоху, чи з чорних очей, чи з бурих очей, чи з сивих очей, чи чоловічі, чи жіночі, чи хлопьичі, чи дівчичі, чи з удовиних, чи  упириних, чи підвіяно, чи підсипано, чи зроблено. Я вас визиваю, викликаю, з голови, з під голови, з тім'я, з під тім'я, з рота, з під рота, з очей, з під очей, з вух, з під вух, з потилиці, з під потилиці, з грудей, з під грудей, з печінок, з під печінок, з кишок, з під кишок, з 70 суставок, з крижей, з під крижей, зі стегон,  з плечнів, з під плечнів, з підошов, з під підошов. Я тебе визиваю, викликаю. Даю тобі кішку з котьитим, свиню з пороситьим, качку з качитьим, гуску з гусьитим.
Йди собі там, де пси не бувають, сонце не доходит. Йди собі, неси собі, бери собі в сині моря, в глибокі протоки, там ти будеш піском пересипати в воді, сі куняти, в лист сі завивати. А цього (імярек) лиши. Як ти найшло рано, рано тебе відсилаю. Як ти найшло в обід, в обід тя висилаю. Як ти найшло в смерк, в смерк тя відсилаю. Як ти найшло ввечері,  увечері тя відсилаю. Як ти найшло в завлеги, в завлеги тя відсилаю. Як ти найшло вдосвіта, вдосвіта тя відсилаю. Відсилаю тебе п'ятьма пальцями, шостою долонею.(похлопать ладонью по тому, кого отливаем) Не допускаю тобі на чверть макового зерня. Да будет так по Велесову слову,По моему приговору! Век по веку Гой! "
Бриллиант,упавший в грязь,все равно бриллиант,а пыль поднявшаяся до небес, так и останется пылью. (Китайская мудрость)

Магия не хорошая и не плохая. Всё зависит от того, как ты её используешь.

🡱 🡳
Фазы Луны (Москва)

Top.Mail.Ru DMCA.com Protection Status