Новости:

Приглашаются желающие обучиться гаданию и магической диагностике на картах Таро: Теней, Райдера-Уэйта, Кроули. Подробная информация здесь: http://chernayamagiya.com/forum/index.php/board,48.0.html

Главное меню

Примівка, щоб відкупитись від хвороб та невдач

Автор BlackAngel666, 14 апреля 2025, 00:08:43

« назад - далее »

BlackAngel666

Поиск по форуму результатов не дал, если уже есть - прошу удалить.
Взято из книги: Орест Стафійчук "Книга порад карпатського мольфара".
Мной лично обряд не опробован.

Примівка, щоб відкупитись від хвороб та невдач

З давніх давен люди за допомогою магії відкуповувались від усіляких негараздів та бід, котрі могли спіткати їх чи їхніх родичів. За допомогою старовинних ритуалів вони надовго позбавлялись від усілякої нечисті, пороблень та, навіть, поганих звичок. Якщо вас спіткали проблеми, невезіння, злі хвороби, якщо ви відчуваєте на собі дію чаклувань, то сходіть на цвинтар, візьміть з собою монети жовтого кольору, проте не рахуйте їх (ваші проблеми не повинні мати ціни). Ставши на кладовищі обличчям в кут промовляйте такі слова:

"Відкуповуюсь я,
Раба Божа (ім'я).
Від пороблень,
Пристріту,
Хвороб,
Невдач,
Смертей,
Аварій,
Бідності.
(тут можна вказати все, від чого ви тільки побажаєте відкупитись)
Во ім'я Отця
І Сина
І Святого Духа.
Амінь. Амінь. Амінь."

Після того, як ви прочитали молитву, йдіть додому, але ні в якому разі не озирайтеся назад.

Коли ви також забажаєте відкупити своїх близьких людей, тих, що зв'язані з вами по крові або шлюбом, то промовте примівку таким чином:

"Відкуповуюсь я,
Раб Божий (ім'я).
І ще відкуповую
Рабів Божих (імена).
Від (перераховують від чого).
Во ім'я Отця
І Сина
І Святого Духа.
Амінь. Амінь. Амінь."
Блажен тот, кто ничего не ждет, ибо не будет разочарован.

Anni Let

Добавлю что монеты берите намененные,а не со своего кошелька иначе похороните свой денежный канал,проверенно.
Не разбив яйца,не приготовить яичницы.

🡱 🡳 Top.Mail.Ru
Фазы Луны (Москва)

Top.Mail.Ru DMCA.com Protection Status