Черная магия и Руны

Чтобы долг вернули

Мирочка

  • *****
  • 1956
  • 1963
  • u know it feels unfair.there's magic everywhere.
Чтобы долг вернули
« : 14 Май 2014, 02:55:53 »
Примусити повернути гроші, взяті у борг

Обрядодія не дуже легка, але досить дієва. Тобі знадобиться: сіль, три нові маленькі голки, попіл від гілок осики чи горобини (можеш попередньо спалити вдома маленьку гілочку), волосся собаки і кицьки темного кольору, крейда, три пір'їнки голуба.

На Повний Місяць на світанку у будь-якій посудині змішай 3 ложки солі, 3 голки, 3 щіпки попелу з гілок, 3 пір'їнки голуба, трохи шерсті кицьки і собаки.

Виріж з чорної тканини квадрат розміром приблизно 1х1 метр. Розстели його на столі. Крейдою напиши на тканині ім'я свого боржника. На написане ім'я сип суміш з перелічених інгредієнтів, перемішуючи її ножем проти годинникової стрілки, й говори:

"Рви, коли, боли, сверби, гризи, гори, вдень на цілий день, вночі на цілу ніч. І годину, і півгодини, і хвилину, і півхвилини, і весь час - в тім'я, в очі, на рамена! Не загоїться ні від лікаря, ні від знахаря, ні від чаклуна! Буде (ім'я боржника) боліти, гнити і гнітити. Не відпустить зло з боків, поки не віддасть (ім'я боржника) боргів! Хай буде так! Хай буде так! Хай буде так!"

Замовляння виголошувати тричі.

Обережно згорни тканину й того ж дня після заходу Сонця, коли вже геть поночі надворі вийди й зарий у землю біля будинку чи під'їзду боржника. Тебе ніхто не повинен бачити.
услуг не оказываю , в личке не консультирую.


Ashes to ashes, dust to dust. If the spell won't kill u, ur ego does.

Re: Чтобы долг вернули
« Ответ #1 : 02 Январь 2020, 07:47:14 »
А если боржнык не в этой стране живёт?где зарывать?

 

Фазы Луны (Москва)

Top.Mail.Ru Yandex.Metrika
DMCA.com Protection Status