Черная магия и Руны

Викачування яйцем від пристріту і від переляку.

Мирочка

  • *****
  • 1956
  • 1963
  • u know it feels unfair.there's magic everywhere.
Перед самим лікуванням потрібно було виконати обов'язковий магічний ритуал очищення душі: прочитати «Отче наш» і «Богородице Діво...» тричі по три рази кожну молитву, як і саме замовляння, щоб у результаті таких читань виявилось 27.

 Потім брали кружку і ніж, ножем хрестили кружку, мовлячи:
 «Кринице Тетяна, вода Уляна, очищаєш кремінь і камінь, очисть раба Божого (ім'я). Викачую слабість, від пристріту (ім'я). Боже, щастям, здоров'ям його наділи. Дай, Господи, щастя й здоров'я на три рази».

 Потім беруть куряче яйце, до хворого підходять хрестячись із такими словами:
«Йшла Пресвята Діва до білого тіла переляк качать».

Потім яйцем від голови до ніг качати зі словами:
«Я приступив качать, переляк вимовлять, вимовляю, Божим духом надихаю, і подую, і покачаю, всіх святих на поміч запрошаю. Марія Мати Божа, Ісус Христос, поблагословіте і поможіте вимовлять і на поміч стать. Чи це пристріт жіночий, чи парубочий, чи страх, чи жах, чи вітром навіяло, чи сонцем напекло. Іди собі на болота, очерета, там тобі бувати, там тобі гуляти, каміння кидати, пісок пересипати, (ім'я) не займати, червоної кровоньки не пити, жовтих костів не ламати, йди собі на очерета, на болота, там тобі водою перемивати, рожденного, хрещеного раба Божого (ім'я) не займати.
Марія, Мати Божа, Ісус Христос, Господи, допоможіть в помочі стати, святою рукою захищати і спасати. Дай, Господи, здоров'ячка. Святий понеділок, святий вівторок, свята середа, святий четвер, свята п'ятниця, свята субота і неділя. З неділі — місяць, з місяця — рік, з роком щоб на все життя Господь дав здоров'я».


Після цього треба оперезати собі груди, приказуючи:
 «Я перепоясуюсь, щастям, здоров'ям наділяю, Господа Бога, всіх святих на поміч запрошаю, дай, Боже, сили». Потім ножем треба хрестити тіло хворого зі словами: «Я тебе посічу і порубаю, я над тобою силу маю і (ім'я) обороняю. Господи, допоможи».
Після цього ножем розбити яйце, яким викачувався переляк, і вилити в кружку, до половини заповнену водою. Тим таки ножем треба хрестити хворого, приказуючи:
 «Йшла Пресвята Діва до білого тіла з золотим хрестом, з гострим ножем, хрест в руках, хрест в головах, ангели на боках. Ангели, храніте цю душу з вечора до світу навіки». Знову перехреститись ножем, злизнути з нього і тричі сплюнути, сказавши при цьому: «скачись-полічись».

***
якщо читати 3 дні, то буде 27...


услуг не оказываю , в личке не консультирую.


Ashes to ashes, dust to dust. If the spell won't kill u, ur ego does.

Перед самим лікуванням потрібно було виконати обов'язковий магічний ритуал очищення душі: прочитати «Отче наш» і «Богородице Діво...» тричі по три рази кожну молитву, як і саме замовляння, щоб у результаті таких читань виявилось 27.

 
***
якщо читати 3 дні, то буде 27...

Здравствтуйте, подскажите, пожалуйста, на русском где данную чистку можно посмотреть?
Радости, Любви, Мира, Удачи, Добра, Здоровья, Счастья, Благополучия, Процветания нашей Мидгард-Земле и всем живущим на Земле!

 

Фазы Луны (Москва)

Top.Mail.Ru Yandex.Metrika
DMCA.com Protection Status